duminică, 17 noiembrie 2013

Cum să îți recucerești iubita după o despărțire
   Pentru a recuceri o fată după o despărțire poate fi mult mai greu  decât să atragi atenția unei alte fete pentru a începe o relație nouă. , dar dacă vrei sa reaprinzi flacăra veche aprinsă mai demult în vechea ta relație există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă maximiza șansele . Pentru a vă obține iubita înapoi, trebuie să o faceți să vă vrea înapoi, începând prin a îi arăta cât de mult v-ați schimbat , iar apoi începeți să puneți în practică metodele care ar putea să vă aducă iubita înapoi. Dacă dorești să afli cum să îți recuperezi iubita după o despărțire, poți încerca aceste metode, care ar putea avea șanse de reușită mult mai mari decât a te refugia într-un loc anume și a lăsa șansa altui băiat să o prindă pe iubita ta într-un moment de vulnerabilitate și având oportunitatea de a îți fura ocazia de reîmpăcare cu fata care ți-ai făcut multe planuri și poate doar o mică parte din ele ai putut să le împlinești. 
   Începe prin a o face să te vrea înapoi , chiar poate și să se îndrăgostească din nou de tine . Dă-i ceva spațiu , acesta este primul lucru pe care îl puteți oferi unei fete după o despărțire , deoarece dacă vei încerca în fiecare 5 minute să o suni , sau să mergi să îi bați  la ușă ori să o cauți pe rețele de socializare și să abordezi cu o avalanșă de motive ale despărțirii, scuze , videoclipuri emoționante , doar poate poate o vei îndupleca și se va întoarce la tine, acest lucru este complet fals și total greșit deoarece nu vei face decât să o îndepărtezi și mai tare iar șansele tale de reușita vor scădea considerabil de mult.
   Dacă relația voastră a fost o relație serioasă , atunci cu siguranța iubita ta va avea nevoie de mai mult timp decât dacă ai întâlnit-o doar de câteva ori. În nici un caz nu o suna , sau să o abordezi la petreceri cu fel și fel de subiecte care cu siguranță i se vor părea plictisitoare, nici măcar nu îi trimite mail-uri doar pentru a vedea cum se simte. Nici măcar nu te gândi la ea ! Știu că poate părea greu, dar nu uitați că răbdarea este o virtute și timpul poate rezolva problema ta, nu de fiecare dată dar în multe cazuri multe relații după o despărțire s-au împăcat și acum au trai fericit împreună. Dacă o vezi undeva în societate , fi politicos și salută dar să nu dai impresia ca ai de gând să începi cu multă vorbă și să o deranjezi. Adică dacă treci pe lângă ea pe stradă spunei un simplu " bună "
și vedeți-vă de drumul vostru în continuare. Dar un lucru esențial este să nu îi dați prea mult spațiu deoarece dacă o veți lăsa în pace câteva luni ați putea avea neșansa ca fata pe care nu o doriți să o pierdeți să întâlnească pe altcineva.
   Un lucru important nu e să îi acordați doar ei timp ci să vă acordați și voi timp pentru a reflecta și a te gândi la ce a mers prost în relația voastră , care au fost cauzele despărțirii voastre. Stai și gândește-te bine la tot ceea ce s-a întâmplat în relația voastră și care a fost motivul sau motivele care au condus-o să vă părăsească , oare nu ați fost destul de atent cu ea ? sau poate ai fost prea distant fața de ea. Oricare a fost motivul trebuie să te asiguri că niciodată nu vei repeta greșelile pe care le-ai făcut , asta în cazul în care dorești să mai împarți momente din viața ta alături de persoana care te împlinește și care te face să fi fericit așa cum nimeni nu a reușit să o facă.  O idee ar fi să iei o simplă foaie de hârtie și să scrii tot ceea ce a mers prost în relația voastră și să te gândești cum ai putea îmbunătăți aceste lucruri. Un alt sfat important este să nu te întâlnești cu nimeni în acest timp și să încerci să te concentrezi cât mai mult în așa zisul proces de auto-îmbunătățire pentru a fi sigur ca niciodată nu vei repeta greșelile pe care le-ai făcut înainte.
   Un alt lucru foarte important este să fii ocupat în majoritatea timpului tău. Deși ar trebui să eviți acest lucru și să încerci din răsputeri să iți recuperezi iubita înapoi , sfatul nostru este sa aveți o viața activă, o viață ocupata astfel încât să vă urmăriți interesele voastre personale . Continuați-vă hobby-urile și interesele , nu trebuie să te oprești să faci ceea ce iți place doar pentru faptul că inima te doar după despărțirea de iubita ta. Viața trebuie sa meargă înainte cum a mers și până acum. Ideal este să petreci timp și cu prietenii tăi , și cine știe poate din ce vei auzi de la ei te vei alege cu o perspectivă noua. Niciodată nu poți știi de unde sare iepurele :) . Antrenați-vă !...deoarece este mai mult mai bine ca iubita ta să vadă un om puternic, un om care știe ce vrea de la viața decât să vadă în tine o persoană demna de mila tuturor. 
   Dacă te întâlnești cu ea , las-o să vadă că te distrezi și te simți bine. După ce i-ai dat acel spațiu de care vorbeam în rândurile de mai sus și ai lucrat la auto-îmbunătățirea ta ea vă va dori mult mai mult . Acum este foarte important ca la tot ceea ce te-ai gândit și cu toată auto-îmbunătățirea să completezi toate piesele din acest puzzle al recâștigării iubitei tale și să o lași să vadă ce tip uimitor ești și cât de bine s-ar simți dacă ar fi din nou la bratul tău. Gândește strategic, da exact ca în jocurile de strategie pe care le joci sau jucai pe pc-ul tău, adică nu o lasă sa creadă ca o urmărești dar din experiența pe care ai avut-o alături de ea știi pe unde îi place sa umble , și dacă tot știi acest lucru ai putea să mai apari și tu câteodată prin preajma și să observe cât de bine este atunci când se află în preajma ta. De exemplu dacă vă întâlniți undeva la o terasă , tu fiind cu prietenii tăi iar ea cu prietenele ei , nu arăta ca ești supărat sau ești deranjat că ai văzut-o la aceea masă unde ar putea fi pe lângă prietenele ei și alți băieți la masa la care se află. Râzi! .. dacă te vede râzi cât poți tu dar să nu fie prea evident  și arată-i cât de bine te simți, fii în largul tău. Dacă se afla în preajma ta fii animat și arata că ești destul de interesat în discuțiile pe care le ai , arătând că ești un tip pasional căruia îi place sa vorbească cu prietenii lui. Dacă se întâmpla să treacă pe lângă tine  nu o ignora ! zâmbește-i sau salut-o după care continuați marile tale dezbateri alături de prietenii tăi. 
   Dacă vă aflați într-un loc unde se poate și dansa și din "întâmplare" auzi o melodie care îți place , începe și dansează . Șansele să fie supărată pe tine pot fi și din cauză că nu ați dansat cu ea destul sau deloc. Așa că dacă se poate dansa, și mai sunt și alte persoane care dansează în acel loc, da-i drumul și arată-i că știi și sa dansezi și ca te simți bine . Las-o să te vadă cât de nemaipomenit ești ,( lăsându-i o expresie de genu pozei de mai jos..glumeam bineînțeles )deoarece atunci când te-a ales pe tine , evident a avut niște motive , așa ca folosește-ți toți așii care ii ai buzunar ( și nu ma refer la așii de la poker :) . 
   Spuneam cum să îți recuperezi iubita după o despărțire , ai putea încerca și altă metodă și anume : Fă-o geloasa!  Această este o mișcare opțională deoarece depinde de situație. Dacă doriți să aflați câteva metode vedeți Cum să îl faci să regrete sau să fie gelos  .
   Dacă la început a fost prea ușor să te aibă, acum a venit timpul să o faci sa te vâneze. Dacă nu te poți gândi la ce a mers rău în relația voastră pentru ca i-ai oferit foarte multă dragoste și căldura atunci șansele ca ceea ce a mers rău în relația voastră și a provocat despărțirea sunt chiar acestea. Ea trebuie sa se fi gândit ca iubirea ta enorma și relația aceasta a fost foarte ușor de obținut , așa că poți să faci să pară mai mult o provocare . Spre exemplu dacă vă aflați la o petrecere unde sunteți amândoi , lăsați-o pe ea să vină la voi , deoarece ea a fost obișnuită ca voi să faceți primul pas și să mergeți la ea să o atingeți, să vorbiți cu ea tot timpul , ei bine acum este timpul să inversați rolurile. Nu o asaltați cu complimente 24/7 ! Unul este de ajuns !  Dacă asta ați făcut înainte , nu uitați că a venit vremea schimbării , astfel dacă îi veți face nenumărate complimente va putea crede că ești obsedat de ea. Și cum spuneam dacă sunteți la o petrecere las-o să vină ea la tine nu te opri tu din ceea ce făceai și să te duci direct la ea.
   Dacă v-ați despărțit din cauză că ea a considerat că nu i-ai dăruit destulă afecțiune sau că în timp ce erai cu ea te mai băgai în seamă și cu  alte fete atunci a venit momentul să faci exact opusul și să fii disponibil pentru ea oricând și tot odată să nu apară alte femei pe radarul tău. Arată-i că ai timp să te întâlnești cu ea oricând dorește că nu ai nimic planificat în programul tău. Nu o fă geloasă deloc deoarece în poziția în care te afli ar trebui să stai cât mai departe de alte femei și să ai ochi doar pentru ea. Ascult-o și nu o întrerupe în timp ce vorbește, fii atent la ea , concentrează-te și fii interesat la tot ceea ce îți spune. Fă-i și un compliment, dacă în relația pe care ați avut nu i-ai făcut complimente ar fi timpul să începi ușor să îi faci. 
   Dacă ai rănit-o atunci cereți scuze ! Dacă o dorești cu adevărat înapoi atunci fi bărbat și cereți scuze pentru ce a mers prost între voi. Și mai presus de atât fă-o personal , nu îi trimite mail-uri , mesaje pe telefonul mobil în care să îți ceri scuze . Fii bărbat și luptă pentru ceea ce iubești ! Menține contactul vizual și privește-o când vorbești cu ea, fă-o să înțeleagă că cu adevărat îți pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Nu fii dezamăgit dacă nu îți va accepta scuzele imediat , probabil ea lucrează la acest capitol , dar cu siguranță va aprecia efortul făcut de tine. Un alt aspect important este să nu te cerți cu ea din cauză că nu ți-a acceptat scuzele, doar gândiți-vă că ați încercat și că ușor ușor ajungeți pe calea ce bună. Arată-i ce persoană matură și mai bună ați devenit fără a spune nimic , doar lăsați-o pe ea să observe acest lucru. Recunoașteți că multe fete sunt mult mai mature decât majoritatea băieților , așa că uimiți-o cu felul în care ați progresat. Așa că nu fii prost dispus , tratează totul cu calm și rațional. Las-o să vadă că ești fericit în tot ceea ce faci si în persoana care ai devenit , și că ea va fi mult mai fericită cu tine. Fii responsabil, și las-o să observe că vă țineți de proiectele care le aveți. Un alt aspect important este să nu fiți gelos ! Nu o întreba cu ce băieți a mai vorbit , sau ce a vorbit. Acest lucru îi va arăta ei că nu ai încredere în ea, și o va determina să vorbească mai mult cu aceea persoană.


sursa videoclip: Youtube - Elvis Presley


   După ce ați făcut toate acestea în încercarea de a îți aduce înapoi iubita, e timpul sa faci prima mișcare.  Începe prin a îi spune ce simți pentru ea, deoarece odată ce începe să te vrea mai mult prin faptul că te-ai schimbat foarte mult de cum erai înainte, este timpul să îi spui cu adevărat ceea ce simți. Așa că deschideți inima înainte ei și spunei tot ceea ce simți cu adevărat pentru ea. Dar și aici trebuie să alegeți momentul și locul potrivit pentru ați deschide inima înaintea ei . Alege un loc semi retras și asigură-te că nu este ocupată cu alte lucruri, astfel încât toată energia ei se va canaliza asupra ceea ce îi vei spune. Dacă până acum ai pozat într-un tip dur este timpul să fii deschis și onest și să îți împărtășești adevăratele tale sentimente pentru ea. În primul rând recunoaște cu tot ce ai greșit și cereți scuze, asta dacă nu ai făcut-o până acum. Apoi spune-i cât demult te-ai schimbat și cât de mult v-ar plăcea să vă mai acorde o șansă. Îi poți spune ceva în genul "Nu pot să cred cât de idiot am fost ! Tu ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viața mea și chiar am stricat totul. Lasă-mă să mă revanșez față de tine." Totodată să nu sune ca și cum ai cerși , mai bine ar putea suna ca o întrebare. Spunei că ai de gând să încerci din nou, și să speram că veți obține răspunsul pe care îl așteptați. 

   Scoate-o în oraș , în cazul în care acceptă este timpul să faci totul ca la carte, adică fără greș. Ești pe cale să primești o a doua șansă, și ține minte că dacă o vei rata, toată munca ta în ați aduce înapoi iubita a fost în zadar , iar a treia șansă este foarte greu de obținut. Dacă o scoți la o cină , adaugă factorul romantic și spunei cât de bine arată și poți adăuga pe deasupra și un buchet din florile ei preferate. Totodată nu ar trebui să exagerați pentru ca iubita ta să nu se simtă inconfortabil.  Găsește un moment din întâlnirea voastră în care să îi spui cât de mult ți-a lipsit și cât de norocos ești să o ai în viața ta.
   În cele din urmă fii tu însuți. Acum că ai devenit o persoană mai atentă , o persoană care a învățat să asculte și să îi înțeleagă nevoile trebuie să te asiguri că în cele din urmă totul depinde de tine, pentru că tu ești ceea ce ești și să fii sigur că ea te va place pentru cine ești tu cu adevărat. 
   Acum ca ai reușit să iți readuci iubirea lângă tine , încearcă să o păstrezi de data asta. Dacă dorești cu adevărat să o păstrezi lângă tine acum știi cu ce ai greșit și nu vei mai repeta acele greșeli pentru ca relația pentru care ai luptat să nu se termine din același motiv. Amintește-ți ce sa întâmplat ultima dată și că nu vei mai face aceleași greșeli.
   În final relaxați-vă și în același timp bucurați-vă că aveți fata pe care o iubiți lângă voi .
  Acestea fiind spuse noi vă dorim mult succes în tot ce faceți , și nu uitați că oriunde ați fi și în orice situație v-ați afla totul și repet absolut totul depinde de voi , de ceea ce vreți cu adevărat. Așa că analizați tot ceea ce este de analizat și treceți la treaba. Nu vă consolați cu ideea că ați pierdut-o și nu mai puteți face nimic. Puteți să încercați și să luptați pentru relația voastră. Și totodată dacă vei încerca și nu ai reușit măcar vei știi că ai făcut tot ce a depins de tine și tot ce ți-a stat în putință pentru a salva iubirea voastră! 

   Dacă ați avut întâmplări asemănătoare sau alte metode de a aduce înapoi jumătatea care vă completează nu ezitați să vă împărtășiți metodele alături de noi în speranța că cineva se va putea folosi de aceste prețioase informații și va reuși să își salveze relația .Noi vă mulțumim că sunteți aproape de noi !
Cu Stimă,
Un Blog Interesant
by
Alin George 


32 de comentarii:

 1. Va recomand un joc de strategie in care faceti bani reali, combinati utilul cu placutul ;) dupa o perioada puteti ajunge si la un castig de 2000 euro pe luna !!!! Doar incercati si veti vedea! http://www.marketglory.com/strategygame/maubau

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa sti ca ma regăsesc în ce ai spus. De la prea multa dragoste ce i-am oferit-o am ajuns sa o pierd . Asa e câteodată , unele vor multa dragoste iar cand o au , cred ca esti disperat si te poate manevra cum vor ele . M-a ajutat acest articol , sper sa o recuceresc fiindcă o iubesc enorm .

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo.Mai sarit de pe locul 1 in google.Asta e al meu daca esti curios sa verifici " http://cumsatirecucerestiiubita.blogspot.ro/2013/06/cum-sa-ti-recuceresti-iubita_2743.html " Succes.

  RăspundețiȘtergere
 4. ma regasesc in asa ceva...si deja am gresit cativa pasi...iam postat pe fb fel de videoclipuri sa ma ierte...am obtinut ca trebe sa o las sa se gandeasca cateva zile dupa care...daca este bine si vrea sa ne intalnim in continuare voi actiona asa cum ati spus...si sper sa fie...ca o iubesc enorm

  RăspundețiȘtergere
 5. asa e intradevar eu o iubesc enorm...dar am gresit un pas de aici inainte de a citi acest blog iam postat ceva mel pe fb sa ma ierte...in seara asta am vb cu ea am fost la ea ma imbratisat strans ma pupat si a zis sa ii las cateva zile sa se gandeasca...am citit blogu prea tarziu ..doar acuma cand am ajuns acasa...si daca imi va da sansa voi actiona asa cum e scris in blog....desi ia a zis ca ii pare un alt baiat simpatic la o prietena de a ei si prietena ei mi-a spus...daca ma puteti ajuta imi puteti raspunde va rog

  RăspundețiȘtergere
 6. In acest articol am gasit destule lucruri care mi s-au intamplat,dar citind-ul am prins si curaj si mult mai multa incredere in mine si sper si eu sa o readuc inapoi langa mine,pentru ca o iubesc foarte mult.Si sunt sigur ca va functiona si de aceea va multumesc de acum :)...MULTUMESC :)

  RăspundețiȘtergere
 7. In acest articol am gasit destule lucruri care mi s-au intamplat,dar citind-ul am prins si curaj si mult mai multa incredere in mine si sper si eu sa o readuc inapoi langa mine,pentru ca o iubesc foarte mult.Si sunt sigur ca va functiona si de aceea va multumesc de acum :)...MULTUMESC :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Exact asta mi s-a intamplat mie acum o saptamana. I-am acordat prea multa atentie,stia ca sunt topit dupa ea,dar a fost degeaba. Ma pregatesc de marea schimbare si voi reveni peste cateva luni cu un rezultat,pozitiv sper

  RăspundețiȘtergere
 9. Foarte interesant.eu am facut exact opusul sper sa nu fie prea tarziu!

  RăspundețiȘtergere
 10. briscaru.florin@yahoo.com24 aprilie 2014, 23:47

  e interesant articolul si adevarat dar uneori e si destinul la mijloc si oricat de mult incercam sa o aducem inapoi ,degeaba....nimic in viata nu e intamplator si totul se intampla cu un scop....success celor care incearca metodele si da...am incercat si eu candva si a functionat....dar cel mai important e sa ne punem 2 intrebari:SE MERITA CU ADEVARAT SA REAPRINDEM FLACARA IUBIRII?AM CONSTINENTIZAT CU ADEVARAT GRESELILE NOASTRE SI LE AM BAGAT LA CAP SA NU MAI LE REPETAM?

  RăspundețiȘtergere
 11. Pai pentru ce sa recuceresti daca va-ti despartit ? Cred ca drumurile dupa despartire se impart si fiecare isi vede de treaba.

  RăspundețiȘtergere
 12. Adevarate vorbe. va fi bine. Stii cum e....dragostea adevarata invinge. Eu mi-am cunoscut iubitul intr-o excursie: www.cazareinmoldova.ro si de atunci suntem parca prinsi unul de celalat. Este superb.

  RăspundețiȘtergere
 13. Pentru ce sa recuceresti ceva ce cunosti ?

  RăspundețiȘtergere
 14. Salutare tuturor
  Am si eu o curiozitate,spuneti-mi va rog,ce sanse mai sunt de impacare cu o fata daca s-a produs o despartire urmata de impacare si acum iarasi despartire. A doua despartire s-a produs acum cateva zile,dar pana sa fie asta,totul a decurs foarte bine. Am fost plecat 3 zile in strainatate,iar cand m-am intors a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna ca vrea pauza,ca etc.Asa a facut si in prima faza,dupa care ne-am impacat.Acum nu mai accpta niciun cadou,gest,telefon.mesaj,nimic.Astazi mi-a spus sa nu ii mai trimit nimic,sa nu o mai sun sa etc.Ce pot intelege,pur si simplu nu mai vrea sa aiba deaface cu mine,sau poate are nevoie de acea pauza in care sa-i fie dor de mine.Adevarul ca i-am tot scris in fiecare zi catev un mesaj. Ce spune-ti sa fac ?
  Multumesc anticipat pentru tot.

  RăspundețiȘtergere
 15. Salutare tuturor.
  Acum cateva zile prietena mea s-a desparti de mine.Nu mi-a spus motivul exact pentru care a luat aceasta decizie,imi spunea sa nu o mai caut,vrea pauza.Am incercat sa o sun a doua zi insa fara rezultat,mi-a inchis telefonul,la mesaje nu mai imi raspunde.In final am luat legatura cu ea si imi spunea sa nu o mai caut,sa nu -i mai duc flori ca nu mai este interesata.Acum intrebarea mea este; ce sa fac? sa o las sa se linisteasca,sa nu o mai caut?

  RăspundețiȘtergere

 16. Salutare tuturor.
  Acum cateva zile prietena mea s-a desparti de mine.Nu mi-a spus motivul exact pentru care a luat aceasta decizie,imi spunea sa nu o mai caut,vrea pauza.Am incercat sa o sun a doua zi insa fara rezultat,mi-a inchis telefonul,la mesaje nu mai imi raspunde.In final am luat legatura cu ea si imi spunea sa nu o mai caut,sa nu -i mai duc flori ca nu mai este interesata.Acum intrebarea mea este; ce sa fac? sa o las sa se linisteasca,sa nu o mai caut?

  RăspundețiȘtergere
 17. La mine e un pic diferita situoatia, iubita vrea sa plece in alta tara la mare cu colegi de ai mei, si nu doreste categoric sa merg cu ia, nustiu ce sa fac sa insist si sami iau si eu bilet sau sa o las sa plece dar ma tem ca nu se va mai intoarce la mine...Ia spune ca vrea o pauza ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Laso domle sa faca pauza,daca te iubeste se va intoarce la tine si nu te va insela in veci orice ar fi,daca nu e de tine atunci se duce cu alti,ce rost are sa plangi dupa cineva care nu merita lacrimile tale..De ce insisti si mai tare situatia se complica si chiar va ajunge sa te insele si poate nu intr-un mod intentionat dar o va face..Fi baiat destept,nui mai da prea multa atentie daca vezi ca are fite,incearca sa fii fericit si fara ea,ca apoi o sa vezi ca o sa vrea sa fie si ea fericita alaturi de tine asta in caz daca te iubeste cu adevarat..Orice relatie se mai si raceste,doar ca unul dintre voi trebuie sa stie sa dea drumul la gaz..Fi baiat destept..Succes..

   Ștergere
  2. Pot sa spun ca acest blog este foarte tare,aici aveti totul pe tava,urmeaza pasi cu atentie,si faceti cea ce spune domnul Alin George ,rabdare,rabdare baieti...

   Ștergere
 18. BUNA TUTUROR !!! ce as putea spune despre acest ajutor cat si despre forum este sa nu uitam problema cea mai mare BANIIIIII daca ai fost cineva si acum nu prea mai ai putere in portofel atunci ii naspa daca sia dat seama si de fapt asta-i motivul pentru care a stat cu voi ca sa ai o relatie cu cineva pentru inceput ar trebui sa nu incepeti cu banii pentru ca se va termina odata cu BANII daca ai ramas fara si ai probleme si ea nu te lasa inseamna ca te intelege si te iubeste mult daca nu te intelege ,,, ( TERMINATI SCURT RELATIA CAT MAI AVETI BANI )

  RăspundețiȘtergere
 19. Cel mai clar si complet sfat spre recastigarea ei!! Felicitari!!

  RăspundețiȘtergere
 20. baieti, omul asta nu e rau intentionat, dar nu e nici trecut de 30 de primaveri. eu nu am pretentia ca stiu cum se face, dar am avut cateva episoade de gen pana acum.
  stiti ce am facut? si am avut mereu de castigat? si nici macar nu a cerut cine stie ce efort? NIMIC!!!
  daca a plecat, e bine sa-ti vezi de treaba ta, exista alte gagici cu care te poti distra (fara sa fii insa porc si sa dai vreuneia speranta unei relatii de care tu nu esti in stare). ai libertatea sa faci tot ce-ti trece prin cap si merita. nu fii suparat pe ea - atat a putut ea in momentul ala, nu-i un capat de tara.
  vei intalni cu siguranta alta femeie care sa te inspire, sa te faca sa crezi ca, de fapt, ea e. de cele mai multe ori, nu e. eu am avut noroc chior. dar am respectat regula :))
  bine, dupa ce in prima fgaza am fost cam bou si am aplicat trebi de mai sus. care nu-s gresite, dar de ce sa te stradui, dac-a plecat? zi-i "pa".

  RăspundețiȘtergere
 21. Salut
  Acum cateva zile persoana iubita mi-a zis ca nu mai vrea sa continuam relatia , chiar nu stiu de ce . Eu i-am dovedit ca o iubesc enorm de mult si ca nu as renunta la ea pentru nimic in lume dar degeaba , ea imi zice ca nu mai simte nimic pentru mine si ca nu mai vrea prieten ca ii e mai bine fara , am facut tot posibilul sa o razgandesc dar in zadar . Spunetim va rog ce as putea sa fac o iubesc mult si nu pot sa nu ma gandesc la ea , ea a fost prima mea iubire adevărată . Va rog mult ajutati-ma sunt disperat

  RăspundețiȘtergere
 22. Foarte frumos...nu am cuvinte! Sper sa si mearga

  RăspundețiȘtergere
 23. Cum o fac sa ma iubeasca inapoi?

  RăspundețiȘtergere
 24. O sa fac acelasi lucru , acum 3 4 zile s-a despartit de mine sincer sa fiu am stresato ,nu stiam ce s-a intamplat , o las sa-si adune ganfurile si sa vads cum e fara mine jn viata ei de zi cu zi ;) vreau sa vada cat insemn pentru ea , m-am dus la ea si tipa , de acum cu articolu asta , mi-am dat seama ca am gresit , tarziu nu e , dar vreau sa vada cum e sa nu o caut o sap 2 maxim , i-am aratat ca sufar dupa ea si ii s-a urcat la cap ;) vreau sa vada ca sunt puternic si o las ca tot ea vine inapoi, o sa procedez la fel ca in articol...nu o mai sun nimic , deci noi facem greseala ca le cautam dupa ce ne despartim , si insistam asupra ei , o umplem mai mult de dracii si e posibil sa o faci ca ura sa treaca peste iubire ;) si laso sa ii treaca ura si incet incet iubirea iese la suprafata :)

  RăspundețiȘtergere
 25. Acum 3 4 zile prietena mea s-a despartit de mine , sincer am stresato , am gresit mai mult , o las sa vada cum e fara mine in viata ei de zi cu zi , am incercat sa o readuc inapou , cu mesaje , ursi mari din plus , am sunato , si am facuto sa ma urasca cred si o las sa ii treaca ura si iubirea din ea o sa iasa la suprafata , pe moment nu gandeam , era jale in sufletu meu , acum cu articolu asta mi-am dat seama ca mai am sanse si pot sa o fac sa ma iubeasca , nu vreau sa-i mai ofer nimic deocamndata ca ii se urca la cap si o sa ma ia drept prostut ;) si nu e bine ca o femeie sa te aiba sub papuc , vreau sa vada ca ea chiar ma are in suflet si sa o fac sa isi dea seama de chestia asta si ca mine nu mai gaseste , o iubesc si nu vreau sa o pierd , tin enorm la ea e totul pentru mine , si nu mai ii zic nimic de genu ca dupaia zice ca o stresez , am sa o las sa ma caute ea pe mine ;)

  RăspundețiȘtergere
 26. SI eu am fost impulsiv orgolios cu prietena mea si a vrut so rupa cu mine si intr-un moment de suparare am injurato iam vb urat de ciuda. apoi cand am realizat ce am facut iam dat zeci de mesaje sa ma ierte chiar iam contactat si familia ca sa ma ierte si ei. apoi cu mesajele am stresato si mia zis sai dau spatiu timp. Nu am facut asta eram coplesit de emotii regret tot nu stiam cum sa ma port chiar am plans la tel iam zis ca sunt un prost cu sentimente. mam dus la ea la fac si a chemat politia si mia zis ca nu mai vrea nimic si eu ii spuneam sa vina so iau in brate :)) apoi mia dat mesaj dupa ce am plecat cata nesimtire nu a mai vazut si etc si ca am ignor la tot si pot sa sun si sa trimit mesaje si sa sun pan nu mai pot ca nu citeste nimic . si eu iam zis ca nesimtirea e pt ca te iubesc si ca o sa o las in pace o perioada si sa aiba grija de ea ca nu ii mai zic nimic. Acum de sf valentin sar implini o sapt si un pic de cand nu am mai luat legatura cu ea. o sa ma duc cu un buchet de flori si o felicitare in care sa scrie simplu si sincer Imi pare rau ca te-am ranit happy valentine day si apoi sa sper ca ma va contacta ea candva . credeti ca procedez corect?

  RăspundețiȘtergere

Daca ai citit si ti-a placut,fi amabil si adauga parerea ta :)

Google+ Badge

Reguli de distributie a materialelor gasite pe acest blog

Oricine doreste sa publice articolele de pe acest blog prin intermediul facebook , twitter , hi5 sau alte retele de socializare , este rugat sa ni se adreseze la unbloginteresant@yahoo.com si acolo va primi toate lamuririle acordului dintre voi si blogul nostru www.un-blog-interesant.blogspot.com . Mentionam ca pozele/videoclipurile de pe acest blog nu sunt toate proprietatea blogului , sursele noastre fiind youtube + alte site-uri aferente . Va multumim pentru intelegere .

O mare de cuvinte

un blog interesant Articole Interesante bloguri interesante blog interesant despartire Sfaturi Practice a plecat albert einstein despre Dumnezeu blog iubire cum sa il faci sa regrete dragobete femei gagici iubire iubire blog iubirea blog probleme in cuplu probleme intr-o relatie relatie perfecta respingere te iubesc viata viata fericita 11 septembrie 11 septembrie new york 14 februarie 911 Cum sa agati Curiozitati La multi ani Probleme adolescenti Sfaturi a darui a valora a venit iarna adevarat adevarul aduc persoana iubita inapoi agati albert einstein albert einstein brain albert einstein citate celebre albert einstein curiozitati albert einstein quotes alcoolul dauneaza alcoolul nu dauneaza amaraciunea despartirii atentie automobile avion bani banii in cuplu barbat perfect barbatii benzinaria benzinarie bere blog bloguri cu povesti viata bloguri din viata bloody mary cadouri calitati cand o persoana este cand o persoana matura cand o persoana minte cand o persoana nu cand o persoana te dezamageste capsuni cu ciocolata cat valorezi realitate cat valorezi teste cat valorezi tu ce este iubirea ce este succesul ce inseamna iubire cearta celsius cine romantica clipe clipe de aur colesterol colosal company complimente coran cui si cum daruim dragostea cum cum agati o fata cum agati un baiat cum daruim iubire cum devii matur cum sa blog interesant cum sa agati o fata cum sa castigi inima unei fete cum sa cuceresti cum sa ii recastigi dragostea cum sa o aduci inapoi dupa o despartire cum sa salvezi relatia cum sa seduci cum sa treci peste o despartire cuplu de ce mint adolescentii de ce mint adultii de ce mint barbatii femeile de ce mint copii de ce mint femeile de ce mint oamenii de ce mint unii oameni de ce te minte de retinut definitie iubire definitii succes despartire iubire despartire iubit despartire iubita despre iubire despre iubire blog despre manipulare dragoste dragoste blog dragotea nu are pret dupa existenta familie saraca femeia perfecta fericire fericirea fericirea adevarata fericirea mea fete tinere fii tu insuti fiinte iubite flori fraze de agatat gin glob globala glume de agatat grade houston iarba verde ideei de valentine's day idei cadouri ignoranta il iubesc iluzii in memoriam whithney houston incendii ingandurat interzis telefon interzis tigara islam iubeste-ti aproapele iubire inocenta iubirea aproapelui iubirea mea iubirea vesnica iubirea vietii la agatat la multi ani 2013 laponia tara lui mos craciun logica love m. renkes mai frumoasa manipulare manipularea mintii masina maturitate merita sa traim in romania mesaje de agatat minunata momente de aur multi ani multumim natura ne-am despartit din cauza ne-am despartit si imi pare rau nemultumirea neplacute nevoi new york city niciodata noapte perfecta nori noul an nu are pret nimic nu fumati nu se stie nunta perfecta o fata o viata frumoasa oameni profitori ofera iubire oil omul organism original parasit partener partenera pereche perfecta persuasiune si manipulare poti sa fii povesti cu talc povesti de dragoste prajituri prima prima postare primul probleme comune parinti si copii probleme cu banii probleme cu parintii probleme cu parintii lui probleme cuplu blog probleme financiare in cuplu probleme in dragoste probleme in familie probleme intre parinti si copii probleme parinti si copii problemele adolescentilor profita ca profita de tine puterea ramsin yuseb raspunsul realizare regrete reguli de aur respins romania manipulata romantic sa despartit de mine sanatate sarbatori seara perfecta shell shell oil company siteuri de agatat sms de agatat sms-uri de dragoste sondaj blog interesant special speciala speranta stiri interesante straduinta strategii de manipulare succesul este succesul in viata succesul la succesul profesional succesul vietii suferinta suferinta in dragoste te iubesc atat de mult te iubesc blog te iubesc ca te iubesc din corason te iubesc enorm de mult te iubesc la infinit te iubesc non stop te iubesc pentru ca te iubesc si telefoane temperaturi text de agatat femei texte de agatat traim in romania traim in romania si asta traim in romania si asta ne ocupa tot timpul traire trandafiri unde dragoste nu e uraste minciuna valentine's day valoarea omului valoarea umana varstele femeii viata frumoasa viata implinita viata mea viata noastra vibratia vin vinul de xeres vodca vorbe de agatat whisky whithney houston whitney whitney cauza mortii whitney funeral whitney houston a murit